Thursday, July 16, 2009

ampes tol la

ada lah sorang member aku ni.. dia tulis kat blog dia forget but not forgive.. kiranya mcm tu arr.. huhu.. tertarik gak aku nak baca.. tapi masalah nya apasal nama aku lak kat dlm tu.. ampes tol.. siap promote lagi tu... ni ayat dia-------->Kepada fiqa, karen n hanezaru yg tgh mencari2 cinta tuh.., open ur heart.. Cinta ada di mana2..Juz let it find u k.. (tak abis2 agi pomot neh..wakakak) Beb..kalo jumpe kang kite brsanding arr same2 k.. Save budjet skit, pas tuh kite tempah stadium bukit jalil..Gempak agi dr yusri & erra tuh...wakkakak.. muahahaha.. ampes tol lah dak ck ni.. ada ke patut dia tulis mcm tu... kaber2 lah ckit ngan member.. kalo nak promot tu tulis lah link dia sekali.. muahahaha...ni tulis mcm tu je.. aku bkn nya tak nak bercinta.. bercinta ada.. tapi tak kekal.. nak wat cam ner.. tak de jodoh lagi... org kata jodoh perlu d cari bkn d tunggu. tapi aku tak tau nak cari kat ner.. tak kan nak tulis sign board kot... KAREN TGH MENCARI JODOH.. muahahaha.. aku rasa pengsan mak ayah aku kot... anak dara dia wat pengumuman mcm tu.. hahaha... tak dpt aku bayangkan kalo aku wat pengumuman mcm tu... cinta tu mmg indah..perghhh berfalsafah lak aku ni... mcm bersampah pun ada gak ..hehehe.. tapi masalah buat masa sekarang aku masih suka begini.. asal aku tak susah kan org je.. dah lah kebelakangan ni byk org 'SUMPAH' aku jd andartu.. huhu ampes tol... aku bkn nya nak sgt dpt title tu.. dah masalah nya tak de jodoh nak wat camner.. so aku tgh mencari lah ni. nak mencari pun satu hal gak tau.. nak cari kat ner??? ada suggestion ke??? sapa ada cadangan blh lah kasi tau aku.. aku pun nak gak merasa bagaimana perasaan bercinta... muahahahha...ck ko cari lah tuk aku satu.. aku ni kan "PEMALU" muahahaha

3 comments:

Miss Ck said...

wakakak..beb..ni kire promotion arr..mane tau ade yg terbekenan ngn ko..pasal nk cari pakwe utk ko tuh..aku ngh edit n senarai pendek kn..keputusan 2 minggu akan dtg k..wkaakka..wait n see beb..sape lelaki bertuah itu..(ko nk abg aha tk? aku ejas arr utk ko beb)

karengurlz said...

muahahaha... abg aha tak nak aku.. krn PL ada hati yg merana tau.. bkn aku saja... org len pun ada gak..li pk lah sendiri

ob1_boerb said...

wah wah Karen....dah menulis soal cinta lak ye!....yelah dah beso anak mak ekkk!...tapi Karen satu pesan ob...cari la orang yg menyintai kite dan menyayangi kite.....jangan terpana dengan orang yg kite cintai dan sayangi......sebab bile kite sayang sangat kat seseorang tu, mula la die tarik harga kan heheheh....

ob1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...