Wednesday, October 20, 2010

assingment yg telah berjaya disiapkan ----> nice date 20/10/2010

wow... yes!!! sebab assingment aku yg berlambak sejak bulan 6 telah berjaya disiapkan padah 20/10/2010.... wow nice date..hehe.. kenapalah sejak dua menjak ni mcm mls je nak buat assingment..mungkin sebab thn terakhir kot... lagipun hujung thn ni dah nak habis kelas... ermmm tak sabar nak habiskan tapi...mcm sedih je nak berpisah dengan kawan - kawan yang telah byk bersama - sama mengharungi dunia pelajar sejak 4 thn yang lepas.. kepada geng KUCK i lap u all..hehe.. mesti rindu dgn diaorg lepas ni.. harap selepas habis belajar kt org akan berjumpa lagi.. mcm tak sanggup je rasa nak berpisah.. erkkk.. dah melalut pulak ekkk... sebenarnya nak menulis ttg assingment yang telah disiapkan.

yang paling mencabar ialah projek approach.. tak tahu betul ke tak??? ermmm Mr . Lim harap terimalah assingment saya yang tak seberapa tu..hahaha.. pastu keja En. Samni lak...wahhhh... pening betul nak tulis apa yg kt alami kat kelas.. nak cari benda yg kreatif kita rasakan bahawa keja kita itu adalah kreatif... tapi kreatif ke?? no komen... En. Samni je dpt mengadilinya.... praktikum fasa 2 pun baru je tamat.. bz 3 bln dengan praktikum.. sebab tu lah baru dpt nak menulis blog lagi.. ada org baca ke blog aku ni?? erm... entahlah..praktikum fasa 1 merupakan satu cabaran bagi aku... byk masalah yg aku alami..dgn pensyarah pembimbing yg aku rasa tak membimbing langsung.. dgn penyelia yg sibuk memanjang..hahaha.. so tak de bimbingan.. pernah sekali tu pensyarah kutuk aku sampai sekarang aku masih ingat kata2nya " awak ni blm layak mengajar".... rasa nak berhenti kerja waktu tu juga... pastu siap kutuk suara aku lagi tu... awk rasa suara awak lawa ke??? uishhhh.. aku senyum je...tapi dalam hati tuhan sahaja yg tahu... ermmm saya rasa suara saya mmg tak lawa.. tu yg aku jawab ngan dia.. pastu dia siap kutuk aku balik... dia kata mmg betul suara awk mmg tak lawa...wahhhhh hampeh je pensyarah aku tu.. sebab tu aku kata dia tak membimbing aku langsung... time borang komen diserahkan kpd aku (jgn sangka dia je dpt komen aku.. aku pun dpt komen dia gak) aku kasi dia semua 4... paling tinggi 5 lah... markah mmg bgs.. aku tak lah busuk hati mcm dia kan..haha..aku siap tulis komen kat bawah tu... pensyarah pembimbing tidak membimbing langsung.. mungkin betul apa yang dia katakan pada saya, SAYA BLM LAYAK MENGAJAR... wahhh.. markah aku kasi mmg bgs tuk pensyarah tu.. tapi komen yg aku kasi tu mmg pedas.. tak bertepatan dgn markah yang aku beri... tapi aku peduli apa...kenapa aku rasa pensyarah perempuan ni gedik je lebih..(wpun aku perempuan) kedekut dgn markah.. tapi bila pensyarah laki sempoiiii je.. (jgn kata laki2 tu miang).. pensyarah yg aku dpt mmg sempoi... tenang je... time kena observe pun aku tak lah gemuruh sgt..membimbing... beri petunjuk apa yg sepatutnya aku buat.. mmg aku respek btl dia... mcm abah aku..hehe.. tapi penyelia aku tu pula yg lebih... ciput je markah yg dia kasi... wahhh.. hahaha... sory lah MDM PENYELIA kalo terbaca entry aku ni k..hehe... tapi mmg dia ni kedekut dgn markah.. siap puji diri sendiri lagi.. time dia kena observe dulu dia punya tukang observe tu kasi dia A.. ceh... yg tukang observe tu tak kedekut mcm dia tu... haha..bila ada meeting je asyik nak melenting je keja...tak de keja lain ke??? penatlah dgr leteran.. kalo nak dgr leteran baik aku balik rmh je... dgr leteran my MAMA... lagi best...ni dah jadi mcm kata2 lepas geram je ni... tak pe sekali sekala... lagipun tak de org baca pun.. so apa yg nak takutkan.. ok le tu..

2 comments:

damha said...

good luck for you...masa ni study kat ne

karengurlz said...

alhamdulillah dh habis dah..ni post time final year..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...