Thursday, April 28, 2011

CaNtiKnya Blog Korang


Dua tiga minggu ni aku asyik je update blog..Tukar sana tukar sini..Jeles tahap gabanhttp://www.emocutez.comtengok blog korang..Cantik giler tu bebhttp://www.emocutez.com..Tuan empunya blog tu ada gak budak2 yg masih sekolah..Wahhh cayalah koranghttp://eemoticons.net..Tabik springhttp://eemoticons.net "akak" tgk tau..Ni tak boleh jd ni..Aku mesti berusaha gak utk menjadikan blog aku ni yg tercantik..muaahahahha(ketawa jahat)http://www.emocutez.com..Walaupun mustahillah aku nak mendapatkan blog paling cantik tapi cantik bagi mata aku pun ok gaklah kan..hehehe(tersenyum maluhttp://www.emocutez.com..Zaman aku dulu mana kenal ngan laptop dgn komputer semua ni..Alahai zaman dulu http://eemoticons.nettak de hiburan..Tapi zaman sekarang perlu http://eemoticons.netmengejar kemajuan..Kalau tidak nanti org kata katak bawah tempurunglah pulak..Ada ke org dia katakan "katak" tak patut tak patuthttp://eemoticons.net (sambil mengelengkan kepala..Blog entri pun menarik tertarik ko mmg dabommmhttp://eemoticons.net..Manalah korang cari korang punya idea..Akak ni nak dapat satu idea pun susahhttp://eemoticons.net..ish ishh..Ada gak adik2 ni yang telah berjaya membuat tutorial dgn jayanya..dah boleh main "HTML" segala.http://eemoticons.net.Apalah yang guru korang ajarkan kat sekolah tu yahttp://eemoticons.net..Rasa nak masuk sekolah lagilah belajar mcm mana nak buat BLOG TERCOMEL ni..huhuhuhttp://eemoticons.net..Macam sekarang ni pun aku dah tgh blur nak tulis apa..Warghh...Tlggggggggggghttp://eemoticons.net..Takde idea ni dik..So apa yg patut aku buat ek..Adakah aku patut
tinggalkan je dunia keblog-an ni
..Perrghhhh ayat..hahaha..Bak kata mak aku.."diluah mati bapak ditelan mati anak" eee maknya..http://eemoticons.net
http://eemoticons.netTapi..tapi..tapi..tapi..tapikan..(byknya tapi) aku masih minat utk menceburkan diri dlm bidang Keblog-an ni..Walaupun takde org yang baca blog aku tapi..aku baca..http://eemoticons.netSS(syok sendiri) lah pula..ADA AKU KESAH??http://eemoticons.net..Janji aku minat dan aku suka..kalau takde or baca aku sendiri blh baca..btl tak? Sapa setuju angkat ibu jari kaki..http://eemoticons.netmuahahaha..oklah ni je kot yg aku nak bebelkan..Pada sape2 yang baca blog aku ni aku ucapkan terima kasihlahhttp://eemoticons.net kerana korang sudi baca blog yg tak seberapa ni..Pada sape2 yg tak baca pun aku ucapkan terima kasih jugahttp://eemoticons.net..Krn koranglah aku sentiasa mencari idea bagaimana nak suruh korang http://eemoticons.netmelawat blog aku yang tak seberapa ni...pada sape2 yg menganjurkan contest blog paling cantik tu blh tak kasi "akak" http://eemoticons.netaward blog paling cantik ke or blog yg paling kasihan ke..wakakaka..http://eemoticons.nettak malu minta award..hehe..tq korang2 semua atas sokongan yg tak berbelah bagihttp://eemoticons.net..cewahhh ayat aku ni kalau OGY AHMAD **** dgr mesti jeles tahap cipan kanhttp://eemoticons.net..

2 comments:

damha said...

moga2 harapan awak nk jadikan blog ini tumpuan ramai akan jadi kenyataan...good luck

karengurlz said...

tq..insya Allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...