Sunday, May 8, 2011

Happy Aniversary Mama..Happy Aniversary Abah

Hari ini merupakan ulang tahun perkahwinan Mama & Abah..Ermm.. tak sangka mereka telah menempuhi alam perkahwinan selama 31 tahun.. Walaupun kadang-kadang ada berlaku perselisihan faham but they still together..So sweet.. Alangkah bestnya kalau aku dapat suami mcm Abah.. Handsome..hahaha..baik hati.. yang paling penting SAYANGKAN Mama sepenuh hati..Alangkah bertuahnya Mama mendapat suami seperti Abah.. Orang yang paling aku sayang ialah Mama & Abah.. Tanpa mereka maka tidak adalah aku sekarang ini..Mama Abah, I love both of you very much.. Disini I ingin mengucapkan selamat ulang tahun..Semoga bahagia selalu, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..I am always be your little girl..Ingin rasanya kembali ke zaman kanak-kanak..Ermmm..


Sayang Mama & Abah sampai bila - bila <3

I tujukan khas gambar ini untuk mama & abah..hehehe


10 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

karengurlz said...

tq krn sudi baca blog aryanie

damha said...

selamat ulangtahun juga drp saya dicini utk abah n mama awak tu.....

karengurlz said...

tq damha

||aLeaSaRa|| said...

hye sis slm perkenalan..huhu nk buat readmore cute bergambar kartun macam sis....mana tutorial tu ye??

karengurlz said...

bljr dr blog org lain gak sbnrnya..ni sy kasi link kat awk k..http://aerol-rianbow.blogspot.com/2011/02/cara-cara-nak-buat-read-more-bergambar.html

{ finieViolet} said...

singgah blog karengurlz..

happy anniversary tuk abah n mama kamu..

thanks dtg blog n sudi follow yerp..

karengurlz said...

tq finie

Salmiza S. said...

waa! happy anniversary untuk ayh dan mama aryanie... =)

karengurlz said...

tq miza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...